ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2014, ora 05:32

Dependenta bizara a unei adolescente

Articol de Madalina Irimia

O tanara din New York sufera de o dependenta cel putin bizara: Nicole, in varsta de 19 ani, mananca 15 stick-uri de antiperspirant pe luna, scrie The Sun.

Desi a mancat prima data un astfel de produs cand avea patru ani, dependenta ei a inceput in urma cu doi ani, iar acum nu mai poate trai fara ea. Din acest motiv, ea tine in toata casa rezerve de deodorant, iar pana in prezent a consumat, in total, peste 360 de bucati.

Cu toate acestea, pofta ei neobisnuita are si efecte secundare. Chiar si Nicole a recunoscut ca are dureri stomacale dupa ce mananca produsul de igiena, motiv pentru care in loc sa-l inghita, doar isi da cu spray pe limba.

"Nu ma pot opri. Creierul imi spune “Trebuie sa mananci”. Am incercat sa ma las, dar nu am putut, m-am imbolnavit si am avut dureri puternice de cap", a explicat ea.

Intr-un final, Nicole a inteles gravitatea problemei, la insistentele prietenilor ei, si a contactat un doctor. Desi inca mai consuma deodorant, in cantitati mai mici, tanara incearca sa manance migdale in locul antiperspirantului.

Sursa: gandul.info

Foto: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii