A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661828.9402.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Denzel Washington are un look nou pentru urmatorul sau film - "The Equalizer"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
10-12-2013, ora 11:04

Denzel Washington are un look nou pentru urmatorul sau film - "The Equalizer"

Articol de Madalina Irimia

Fanii indragitului actor de culoare, Denzel Washington, aproape ca nu l-au recunoscut pe starul de la Hollywood in noile imagini in care acesta isi promoveaza urmatorul film - "The Equalizer", scrie stirileprotv.ro.

Studiourile Columbia Pictures au dezvaluit astazi primele imagini cu Denzel Washington in thrillerul "The Equalizer", regizat de Antoine Fuqua.

Filmul care va avea premiera in septembrie 2014 le mai aduce pe marele ecran pe actritele Chloë Grace Moretz si Melissa Leo.

Washington care s-a tuns zero pentru acest rol il va interpreta pe Robert McCall, un fost membru al unei agentii de informatii care sare in ajutorul celor "nevoiasi". Un act de bunatate fata de o femeie il pune pe lista neagra a unei grupari de mafioti.

In varsta de 58 de ani, Denzel Washington a fost lovit greu anul trecut de moartea regizorului Tony Scott alaturi de care a facut 5 filme: "Crimson Tide", "Man on Fire", "Deja Vu", "The Taking of Pelham 123" si "Unstoppable", pentru ultimul primind un salariu de 20 de milioane de dolari.

In 2013, actorul a primit cea de-a sasea nominalizare la Oscar, pentru rolul pilotului de avion alcoolic si dependent de droguri din drama "Flight" a lui Robert Zemeckis. Actorul a fost premiat cu ravnita statueta pentru interpretarile din "Malcolm X" (1992) si "Training Day" (2001).

In aceasta vara, actorul a adus pe marile ecrane drama "2 Guns" unde joaca alaturi de Mark Wahlberg.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii