ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
13-05-2014, ora 12:22

Declaratiile prezentatorilor de la "Povestiri adevarate” dupa ce au fost dati afara

Articol de Madalina Irimia

Dan Cruceru si Ioana Maria Moldovan, alaturi de intreaga echipa de la "Povestiri adevarate", au fost anuntati ca nu mai au loc de munca incepand de vineri.

Dan Cruceru a fost cu adevarat socat de decizia sefilor trustului Pro si a recunoscut ca nici nu stie cum sa reactioneze. "Inteleg ca tocmai s-a incheiat o etapa a vietii mele! Ce cliseu, nu-i asa? Nu stiu cum sa catalogez acest moment. Nu stiu daca e de bine sau daca e de rau. Este prima oara in activitatea de 11 ani de jurnalism, cand nu-mi gasesc cuvintele, cand cred ca nu pot relata profesionist situatia. Sunt "speechless". Asa ca mai spun doar Nu incerca sa intelegi de ce ti se intampla unele lucruri in viata. Uneori e bine sa pui punct si s-o iei de la capat... viata e frumoasa O zi faina sa aveti!atat: ne auzim in curand. Va promit! Mai bine, mai tare, mai spectaculos! Am zis!", a scris Dan pe pagina sa de Facebook.

La randul ei, colega sa de emisiune, Ioana Maria Moldovan, a ales aceeasi retea de socializare pentru a-si exprima sentimentele: "Nu incerca sa intelegi de ce ti se intampla unele lucruri in viata. Uneori e bine sa pui punct si s-o iei de la capat... viata e frumoasa O zi faina sa aveti!", a scris ea pe reteaua de socializare.

Sarsa: unica.ro

Foto: programtv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii