A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817955.8731.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Declaratii HALUCINANTE ale teroristilor din Franta, cu cateva ore inainte de a muri. Vezi cine ii comanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2015, ora 08:06

Declaratii HALUCINANTE ale teroristilor din Franta, cu cateva ore inainte de a muri. Vezi cine ii comanda

Articol de Madalina Irimia
Unul dintre teroristii care au comis masacrul de miercuri de la Charlie Hebdo soldat cu 12 morti, Cherif Kouachi, a declarat ca a fost trimis si finantat de Al Qaida din Yemen, in timp ce autorul luarii de ostatici vineri de la magazinul evreiesc din Paris a spus ca se supune gruparii radicale islamiste Statul Islamic.

Teroristul Cherif Kouachi a sunat vineri dimineata la postul de televiziune francez BFMTV, imediat dupa ce, impreuna cu fratele sau Said, au luat un ostatic si s-au adapostit intr-o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goele, la circa 20 km de aeroportul Roissy — Charles de Gaulle. Postul francez de televiziune a mentionat ca nu a difuzat acest mesaj deoarece nu a vrut sa interfereze cu operatiunile fortelor de securitate, scrie Xinhua, citata de Agerpres.

Totodata, autorul luarii de ostatici din magazinul evreiesc din Paris, Amedy Coulibaly, a sunat la acelasi post de televiziune, cu putin inainte de a fi ucis de fortele de interventie, si a declarat ca se supune 'califului Statului Islamic', Abu Bakr al Bagdadi.

Potrivit Xinhua, care citeaza informatii difuzate de BFMTV, Coulibaly ar mai fi spus ca luarea de ostatici de la Porte de Vincennes a fost 'sincronizata' cu operatiunea fratilor Kouachi. 'Ne-am sincronizat operatiunile. Am sincronizat doar inceputul,... cand au inceput la Charlie Hebdo, am inceput si eu cu ofiterii de politie', a spus Coulibaly.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii