A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817916.8783.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Declaratia plina de incredere a Simonei Halep: „Sunt pregatita”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
16-06-2015, ora 14:07

Declaratia plina de incredere a Simonei Halep: „Sunt pregatita”

Articol de Madalina Irimia
Jucatoarea romana Simona Halep, principala favorita a turneului pe iarba de la Birmingham (WTA), a declarat ca este pregatita sa joace tenis de calitate pe aceasta suprafata.

Halep, care va debuta marti la Birmingham, direct in turul al doilea, contra britanicei Naomi Broady, a vorbit pe site-ul WTA despre prima sa aparitie pe iarba in acest sezon: ''E dificil pe iarba, pentru ca este foarte diferit (fata de zgura, n. red.). E foarte rapid, iar mingea nu sare prea mult. Ma simt ca anul trecut, cand am facut un turneu bun la Wimbledon si simt ca sunt pregatita sa joc tenis de calitate pe iarba''.

La editia de anul trecut a turneului de Mare slem de la Wimbledon, Simona Halep a ajuns pana in semifinale.

Numarul trei mondial a explicat si evolutia sa neconvingatoare pe zgura in acest an: ''Am jucat mai agresiv pe zgura deoarece am avut rezultate bune pe hard si am vrut sa joc la fel. Nu mi-a reusit prea bine si acum am revenit la stilul meu obisnuit. Cred ca iarba este o suprafata buna pentru mine si sper sa am rezultate bune, pentru ca ma simt confortabil''.

Halep a recunoscut ca dupa eliminarea prematura de la Roland Garros s-a bucurat de cateva zile libere. ''Nu am pus mana pe racheta cinci sau sase zile, m-am plimbat prin Constanta cu prietenii si familia'', a marturisit Simona.

''Uneori ai nevoie de asa ceva. in fiecare saptamana ai un turneu, asa ca de cate ori am ocazia imi place sa merg acasa si sa las tenisul deoparte'', a mai spus Halep.

Continuarea aici.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii