ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
30-04-2013, ora 13:42

Declaratia Andreei Mantea care schimba totul! Dezvaluirea ei scoate la lumina secrete nestiute despre relatia cu Stefan Stan

Articol de Madalina Irimia

Lumea mondena autohtona a fost zguduita in urma cu numai cateva zile, cand Andreea Mantea a dezvaluit ca Stefan Stan i-a fost infidel. Pregatiti sa se casatoreasca, cei doi au dat de inteles ca si-au anulat planurile si ca relatia lor nu are niciun viitor. Cele mai recente dezvaluiri ale prezentatoarei schimba totul insa.

In incercarea de a le explica admiratorilor cum stau cu adevarat lucrurile intre ei doi, Andreea a hotarat sa scoata la lumina secrete stiute numai de ea si de Stefan, dand de inteles ca desi a fost inselata, inca tine la castigatorul primei editii de "Vocea Romaniei".

"Il iubesc si i-am vrut numai bine. Iubirea nu s-a dus, s-a miscorat, nu pot sa dau cu piciorul doar asa. Eu am fost mereu inselata, n-a fost barbat care sa nu ma insele. Eu pot sa trec peste ceea ce a facut el, dar imi este greu sa imi gasesc increderea”, a povestit Andreea in miez de noapte la Kanal D.

Integral pe perfecte.ro

Foto: ele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii