A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719813795.6576.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Decizie pentru Traian Basescu: dosarul plangerii depuse de Vadim Tudor, la judecatoria sectorului 5
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
07-08-2015, ora 11:51

Decizie pentru Traian Basescu: dosarul plangerii depuse de Vadim Tudor, la judecatoria sectorului 5

Articol de Madalina Irimia
Plangerea lui Corneliu Vadim Tudor pe numele fostului sef de stat se intoarce la Judecatoria Sectorului 5. Este decizia instantei supreme dupa ce Traian Basescu a fost audiat. Alaturi de el, in fata judecatorilor a mers si fostul sau aliat politic, Vasile Blaga. Cei doi politicieni sunt vizati in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak. Mai exact, Corneliu Vadim Tudor ii acuza ca ar fi luat o parte din banii folositi pentru rascumparare.

Dupa proces, Traian Basescu a reactionat dur. "In loc sa-l salveze pe romanul rapit in Burkina Faso, autoritatile de azi se leaga de cei care au facut ceva".

Audierile nu au durat mai mult de 15 minute si au avut loc in spatele usilor inchise. Concluzia a fost ca Vasile Blaga scapa de cercetari pentru ca nu a existat fapta, in timp ce in cazul lui Traian Basescu judecatorii de la o instanta inferioara vor decide daca se redeschide sau nu ancheta penala.

Fostul sef de stat si copresedintele PNL sunt acuzati de Corneliu Vadim Tudor ca ar fi oprit o parte din banii oferiti pentru rascumpararea jurnalistilor romani rapiti in Irak in anul 2005. Patru ani mai tarziu, procurorii de la Parchetul General au decis neinceperea urmaririi penale in cazul lui Traian Basescu pe motiv de imunitate prezidentiala. Dupa ce nu a mai beneficiat de acest privilegiu, s-a decis redeschiderea anchetei pentru verificari, numai ca inainte este nevoie de un aviz de la instanta. intr-o interventie telefonica, Traian Basescu reclama ca autoritatile se leaga de cei care au facut ceva, in loc sa il salveze pe romanul rapit in Burkina Faso.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii