A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818519.3061.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Decizie ULUITOARE. Oamenii de zapada, INTERZISI de un lider religios pentru ca sunt CHIP CIOPLIT
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-01-2015, ora 08:10

Decizie ULUITOARE. Oamenii de zapada, INTERZISI de un lider religios pentru ca sunt CHIP CIOPLIT

Articol de Madalina Irimia
Un lider religios din Arabia Saudita a emis un decret religios islamic, numit fatwa, care interzice realizarea oamenilor de zapada in aceasta tara, dupa ce, recent, regiuni intinse din Orientul Mijlociu au fost acoperite de zapada.

Mohammad Saleh Al Minjed, cel care a emis acest decret, a explicat ca reproducerea in zapada a formelor umane si animale, chiar daca este executata in scopuri recreative, nu este acceptata in religia islamica. Cu toate acestea, pot fi reproduse obiectele neinsufletite, cum ar fi cladirile sau masinile, potrivit Telegraph.

Fatwa, a carei data de emitere nu a fost precizata, a fost distribuita pe numeroase platforme de socializare, generand dezbateri aprinse in tarile din regiunea Golfului Persic referitoare la chestiunile care pot fi permise sau interzise in timp ce oamenii se joaca in zapada.

Cu toate acestea, numerosi locuitori din Golful Persic spun insa ca, deoarece zapada cade atat de rar in aceasta regiune, nu ar trebui sa existe nicio problema daca oamenii se distreaza atunci cand fenomenul se produce.

"Avem zapada doar cateva zile, poate chiar pentru doar cateva ore, dar exista intotdeauna cineva care vrea sa ne fure bucuria si distractia", a declarat un internaut din acea zona.

Caderi de zapada abundente au fost inregistrate in regiunea Tabuk, aflata la o distanta de aproximativ 1.500 de kilometri de Riad, capitala Arabiei Saudite.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii