A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664117.8604.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Decizia pe care a luat-o Adrian Sarbu chiar in ziua in care Pro TV a implinit 20 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-12-2015, ora 10:02

Decizia pe care a luat-o Adrian Sarbu chiar in ziua in care Pro TV a implinit 20 de ani

Articol de Madalina Irimia
Adrian Sarbu, omul care a pus bazele Pro TV in Romania, a plecat de la conducerea postului in urma cu un an si jumatate.

Ieri, 1 decembrie 2015, la 20 de ani de la lansarea statiei din Pache Protopopescu, Sarbu si-a deschis si el un cont de Facebook. Prima lui postare a insemnat, de fapt, o oda adresata Pro TV-ului.

"Acum douazeci de ani, Pro TV a fost revolutia de care media din Romania avea nevoie, care i-a dat constiinta de sine a puterii. Puterea de a schimba Romania cu un zambet, cu un cantec. Puterea bucuriei cu care ProTv a umplut sufletele a milioane de romani. Puterea de a crede ca poti sa ai succes, sa castigi, sa fii fericit.

Buna seara, Romania, buna seara, Bucuresti!” Sunt Pro! Gandesc liber! O filosofie simpla care a motivat o generatie in cautarea unei identitati. O generatie care si-a descoperit misiunea si care a schimbat Romania, punand-o pe harta Europei si a lumii. O generatie pe care o regasesc, alaturi de copiii ei, luminand astazi subteranele Facebook. Eu stiu ce vor. Ei stiu ca stiu" a scris Adrian Sarbu.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii