A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630513.6562.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Decizia luata acum 8 ani o va bantui mereu: "Parca le-as fi luat dreptul la viata copiilor mei"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-06-2014, ora 09:04

Decizia luata acum 8 ani o va bantui mereu: "Parca le-as fi luat dreptul la viata copiilor mei"

Articol de Madalina Irimia

O femeie va trai toata viata cu un sentiment de vina, din cauza unei decizii pe care a luat-o cu opt ani in urma. Atunci, fiul lui Shelley Wealleans, din Marea Britanie, in varsta de numai opt luni, a murit, iar ea a refuzat categoric sa-i doneze organele.

In 2012 a primit o veste care a dat-o complet peste cap. Cel de-al treilea copil al ei, Mackenzie, s-a imbolnavit de inima si avea nevoie urgenta de un transplant.

Shelley a facut tot ce i-a stat in putere sa-si ajute copilul, s-a rugat, dar in acea perioada nu s-a gasit niciun organ compatibil. Baietelul nu a putut fi salvat si a murit cu cateva saptamani inainte de a implini doi ani.

Intr-un interviu acordat pentru The Sun, mama a spus: “Cred ca am platit pentru ca am refuzat sa donez organele lui Lewis acum opt ani. Voi trai toata viata cu un sentiment de vina. E ca si cum le-as fi luat dreptul la viata copiilor mei”.

Shelley avea doar 19 ani cand l-a nascut pe Lewis. Copilasul a venit pe lume cu o malformatie rara a inimii, medicii au luptat luni in sir sa-l salveze, dar in decembrie 2004 a murit.

Femeia isi aminteste evenimentele tragice de atunci: “O asistenta a venit la mine si m-a intrebat daca vreau sa donez organele copilului meu. Am refuzat categoric, ba chiar am fost furioasa ca a indraznit sa ma intrebe. La acea vreme nu stiam cat este de important acest lucru. Ulterior, cand mi-am dat seama ca alti copii puteau fi salvati, am regretat. Apoi s-a imbolnavit Mackenzie si am fost eu pusa in situatia sa astept ca alta mama sa spuna ‘da’”.

Cel de-al treilea fiu al femeii a fost diagnosticat cu o boala de inima grava pe cand avea 26 de saptamani. Medicii i-au spus ca singura solutie era transplantul, dar nu a aparut niciun donator.

Shelley a fost devastata cand si-a pierdut al doilea copil si durerea a fost sporita de faptul ca nu a putut sa doneze organele micutului, pentru ca erau toate afectate de boala.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: cumberlandnews.co.uk

     
Tag-uri: mama, copil, boala
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii