ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
20-01-2016, ora 09:14

Decizia de ultim moment luata de Simona Halep: eliminarea de la Australian Open a determinat-o sa-si schimbe planurile

Articol de Cristian Amariei
Eliminarea prematura de la Australian Open, primul turneu de Mare slem al anului, pe care l-a parasit inca din primul tur, a determinat-o pe Simona Halep sa ia o decizie importanta privind turneele la care va juca in 2016. A doua jucatoare a lumii a declarat ca va participa atat la Dubai (15-20 februarie), cat si la Doha (21-27 februarie), dupa ce anul trecut a mers doar la una dintre cele doua competitii. Hotararea Simonei vine in contextul in care infrangerea surprinzatoare de la Antipozi atrage dupa sine pierderea multor puncte, pe care va incerca sa le recupereze in luna februarie.

Intrebata dupa infrangerea suferita, marti, in fata chinezoaicei Shuai Zhang, locul 133 WTA, care ii este programul in continuare, Halep a raspuns: "Fed Cup (n.r. - Romania - Cehia, la Cluj-Napoca, la inceptul lunii februarie) bineinteles, si apoi probabil Dubai si Doha."

Esecul surprinzator la primul Grand Slam al anului ii va cauza Simonei Halep un "deficit" de 420 de puncte in ierarhia WTA, dupa ce anul trecut a jucat in sferturile de finala ale competitiei. Astfel, Halep va incerca sa recupereze din pierderea de la Australian Open modificandu-si programul in luna februarie.

Continuarea pe prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii