A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720483939.8762.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De vineri se va putea circula pe Autostrada Soarelui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
18-07-2012, ora 10:59

De vineri se va putea circula pe Autostrada Soarelui

Articol de Cristian Amariei

Vineri, 20 iulie, se vor deschide circulatiei alte doua tronsoane din Autostrada Soarelui, Cernavoda-Medgidia, respectiv Medgidia-Constanta.

Chiar daca autostrada nu va fi gata in totalitate, pentru ca pe Cernavoda-Medgidia se va putea circula doar pe cate o banda pe sens, inaugurarea de vineri este extrem de importanta, in conditiile in care aceasta sosea este asteptata de ani buni si ar urma sa faciliteze drumul catre mare pentru zecile de mii de turisti care vor merge in aceasta vara pe litoral. De asemenea, are o importanta deosebita si pentru transportul de marfa intre Portul Constanta si Capitala.

"Varianta oficiala de deschidere este 20 iulie. Daca se va intampla ceva (in sensul deschiderii in avans a celor doua tronsoane - n.red.) inainte de aceasta data, vom anunta din timp", a declarat Cristina Savu, purtator de cuvant al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

Saptamana trecuta, au aparut informatii potrivit carora trononsul Cernavoda-Medgidia ar urma sa fie deschis pe data de 19 iulie, incepand cu ora 11, potrivit Mediafax.

Indiferent daca va fi 19 sau 20 iulie, cert este ca incepand din acest week-end turistii vor merge de la Bucuresti la Constanta pe autostrada, daca Ministerul Transporturilor isi va onora promisiunea.

Sursa: zf.ro

Sursa foto: qmagazine.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii