A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675841.8023.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De la fotografii de colectie la ceasuri gigant si carne artificiala. Pe ce si-au cheltuit banii miliardarii din IT
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2013, ora 13:45

De la fotografii de colectie la ceasuri gigant si carne artificiala. Pe ce si-au cheltuit banii miliardarii din IT

Articol de Cristian Amariei

Dupa ce au ridicat companii in valoare de miliarde de dolari, marii antreprenori din IT vor sa isi indrepte atentia catre alte proiecte in care sa isi investeasca profitul.

Iata care sunt pasiunile in care miliardarii din domeniul tehnologic aleg sa investeasca timp si bani, conform unui top realizat de Business Insider:

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook: a donat 100 de milioane de dolari sistemului public de educatie din Newark, New Jersey.

John Chambers, CEO-ul Cisco: a donat 750.000 de dolari Universitatii de Vest din Virginia, pentru studierea cancerului.

Dustin Moskovitz, co-fondatorul Facebook: doneaza bani unor cauze indicate de GiveWell, o organizatie nonprofit condusa de catre iubita sa.

Michael Dell, CEO si fondator al Dell: conduce alaturi de sotia sa o fundatie care ajuta copiii saraci din orase. A mai investit bani intr-o colectie care cuprinde peste 180.000 din cele mai importante si memorabile fotografii, incepand din 1947.

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon: cheltuieste 42 de milioane de dolari pentru construirea unui ceas gigant, care sa anunte schimbarea fiecarui an, decade, secol sau mileniu, pentru urmatorii 10.000 de ani.

Sergey Brin, co-fondatorul Google: finanteaza fundatia 23andMe, care se ocupa cu depistarea timpurie a bolnavilor de Parkinson.

Peter Thiel, co-fondatorul PayPal: investeste in cercetari medicale care sa ajute oamenii sa traiasca pana la varsta de 150 de ani.

Integral pe incont.ro

Foto: inc.com

     
Tag-uri: bani, miliardari, IT
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii