A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675504.653.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De joi, se schimba VREMEA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-04-2014, ora 13:00

De joi, se schimba VREMEA

Articol de Cristian Amariei

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Maximele termice variaza intre 15 si 25 de grade. Va fi si soare, dar vor fi si nori, iar ploi – doar in vestul si nord-vestul tarii, local in centru si nord si pe arii mai restranse in rest. Vor fi din nou averse, cu descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului si izolat vor lasa cantitati de apa de peste 10...15 l/mp.

In Moldova soarele domina atmosfera de mijloc de primavara si ridica mercurul din termometre pana la 23 de grade in Focsani, 20 de grade in Bacau, 21 in Botosani si 19 la Suceava. Averse izolate sunt posibile mai ales in nordul regiunii si la munte, iar vantul tinde spre moderat.

Miercuri, vreme calda, cu valori maxime ale temperaturii cuprinse intre 19 si 26 de grade - mai racoare doar pe litoral. Ziua se anunta in general insorita in cea mai mare parte a tarii, dar spre seara si noptea instabilitatea atmosferica se accentueaza treptat. In regiunile sudice si in Carpatii Meridonali vor fi averse, descarcari electrice, vant si izolat cantitati de apa insemnate. Vor fi si conditii de grindina. In celelate regiuni, astfel de fenomene sunt mai rare, doar la nivel local.

Joi, vremea devine in general instabila, cu innorari temporare si averse in aproape toate regiunile tarii. Vantul va avea intensificari in sud, dar si in restul tarii in timpul averselor. Temperaturile maxime, in scadere fata de miercuri, vor fi cuprinse intre de 15 grade in estul Transilvaniei, la Miercurea Ciuc, si 22 de grade in nord-vest la Oradea.

Sursa: realitatea.net

Foto: a1.ro

     
Tag-uri: ploi, meteo, ANM
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii