A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719682458.1124.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce unele mame posteaza non-stop pe Facebook
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2016, ora 11:34

De ce unele mame posteaza non-stop pe Facebook

Articol de Cristian Amariei
Numeroase mame incearca, prin intermediul Facebook-ului sa valideze rolul lor de mame, postand numeroase poze cu familia si copiii. Adesea ele pun ca fotografie de profil poze cu copilul, nerealizand implicatiile pe care aceste actiuni le pot avea, sustine Sarah Schoppe-Sullivan.

Studiul arata ca presiunea exercitata de societate asupra lor pentru a fi mame perfecte le determina sa priveasca maternitatea ca pe o parte deosebit de importanta si, in acest context. sa posteze mult mai des informatii si fotografii cu familia si copiii, scrie Mashable.

De asemenea, cercetarea scoate in evidenta un lucru extrem de interesant: postarea frecventa a unor imagini cu familia poate amplifica starea de anxietate fata de rolul lor de mame.

"Numeroase mame ar putea fi presate sa arate aceasta imagine pozitiva a maternitatii, iar daca acest lucru nu le face sa se simta bine, poate fi in detrimentul lor", a spus Sarah Schoppe.

Datele colectate de la cei 127 de participanti arata ca mamele incearca sa-si confirme rolul inclusiv prin comentarii si like-uri pozitive lasate prietenelor lor.

Dintre toate trasaturile de personalitate luate in calcul, doar nevroza a fost asociata cu raspunsurile emotionale ale femeilor la postarile de pe Facebook.

"Facebook-ul este o modalitate noua de a-ti arata identitatea, familia si ce e important pentru tine", mai spune Schoppe.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: mame, copii, facebook, familie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii