ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2014, ora 11:06

De ce trebuie sa eviti carnea de pui. Ce-ti recomanda nutritionistii in schimb

Articol de Madalina Irimia

In ultimii ani am tot vazut stiri despre cazuri ciudate despre copii care se lovesc de pubertate timpurie, iar degetul acuzator e indreptat catre alimentele pe care le consuma. Carnea de pui este printre cele mai riscante produse alimentare din acest punct de vedere. Puii sunt injectati cu hormoni de crestere, antibiotice si apa cu sare. Daca nu o cumperi de la o sursa sigura de la tara, risti sa-ti pui sanatatea in pericol.

Dezvoltare precoce si risc de cancer, acestea sunt efectele carnurilor cu hormoni. Tocmai de aceea, nutritionistii ne sfatuiesc sa ne indreptam atentia spre alte pasari care nu au ajuns inca sa fie crescute industrial.

Specialistii consultati pentru emisiunea "Ce se intampla, doctore?" iti recomanda carne de curca sau de strut in locul puiului, preparatele de gasca, rata, porumbel sau de prepelita. Multe dintre sortimente au putin colesterol si multe vitamine si minerale. Nu trebuie sa consumi cantitati mari, ci sa tii cont de diversitate. Astfel iti asiguri aportul echilibrat de nutrienti din specialitati de carne alba.

Integral pe foodstory.ro

Foto: esttv.ro

     
Tag-uri: carne, pui, nutritionisti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii