A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664345.1999.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce ti se zbate ochiul? Iata adevaratele cauze
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-02-2016, ora 10:27

De ce ti se zbate ochiul? Iata adevaratele cauze

Articol de Madalina Irimia
Daca ti se zbate ochiul, atunci ar fi cazul sa te gandesti daca nu cumva exagerezi cu stresul si oboseala sau daca nu consumi in mod excesiv cafea, tutun si alcool.

Medicii afirma ca factorii enumerati mai sus ar fi cei care au cea mai mare legatura cu ceea ce li se imtampla deseori ochilor nostri. Totusi, atunci cand ni se zbat ochii ne putem gandi si la probleme de sanatate mai grave, noteaza Gandul.

Se crede ca ochii ni se zbat si din cauza unor reactii alergice sau iritatii care conduc la uscarea ochilor.

Dincolo de aceste motive nu foarte grave, exista anumite cazuri in care spasmele oculare sunt in directa legatura cu boli neurologice severe, cum ar fi blefarospasmul - clipire anormala a pleoapelor - si scleroza laterala amiotrofica - boala Lou Gehrig.

Blefarospasmul apare, de cele mai multe ori, dupa varsta a doua. Numarul femeilor care sufera de aceasta tulburare este mai mare decat cel al barbatilor, iar cazurile de blefarospasm sunt tot mai dese in intreaga lume.

Cu cat aceasta boala este depistata mai rapid, cu atat exista sanse mai mari pentru o gestionare si vindecare corecta a acesteia. In cazul in care problema avanseaza, pot aparea si alte afectiuni precum sensibilitatea la lumina, vederea incetosata si, de cele mai multe ori, spasmele pot cuprinde si alte zone ale fetei.

Ar trebui sa ne ingrijoram atunci cand spasmele pleoapelor determina o inchidere completa a acestora, cand spasmele ajung sa se extinda si catre alte zone ale fetei ori atunci cand ochii se umfla, se inrosesc si chiar produc secretii apoase. De asemenea, un semnal de alarma este si amortirea si lasarea pleoapei superioare.

Toate aceste simptome trebuie prezentate medicului de familie care va va trimite mai departe catre un specialist.

Sursa: csid.ro
     
Tag-uri: ochi, simptome, boli
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  26.05.2017 19:56

wh0cd7649060 Viagra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii