A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832215.3193.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce te dor articulatiile dupa ce faci sport
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2015, ora 12:08

De ce te dor articulatiile dupa ce faci sport

Articol de Cristian Amariei
Durerile articulare reprezinta una dintre principalele probleme cu care se confrunta sportivii de performanta.

In timpul unui antrenament sportiv care de fapt inseamna efort fizic, pe articulatiile noastre se pune o foarte mare presiune ceea ce in timp (mai scurt sau mai lung) poate duce la uzura acestora si la instalarea durerilor. Iar o durere de articulatii este extrem de dura si neplacuta. Articulatiile fac legatura intre oasele noastre si orice activitate motrica intreprinzi, pui presiune pe ele. Si, cu cat depui mai mult efort cu atat este posibil ca ele sa se slabeasca si sa devina dureroase, necesitand ulterior un timp lung de recuperare și un tratament pe masura.

Dar nu numai efortul poate duce la degradarea articulatiilor. O dieta inadecvata, saraca in vitamina C in special, o slaba hidratare, anumite medicamente precum antibiotice sau steroizi, dar si bolile autoimune si alergiile la anumite substante pot avea ca efect slabirea articulatiilor.

Cel mai bun tratament

Specialistii sunt de parere ca o hidratare adecvata reprezinta cheia unor articulatii sanatoase. Hidratarea impreuna cu dieta pot face minuni in procesul de recuperare a articulatiilor dureroase.

Mai multe detalii aici
     
Tag-uri: dureri, articulatii, sport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii