A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816332.7897.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce sunt femeile mai tafnoase dimineata decat barbatii?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-02-2014, ora 06:09

De ce sunt femeile mai tafnoase dimineata decat barbatii?

Articol de Madalina Irimia

Daca femeia din viata dumneavoastra s-a trezit tafnoasa in aceasta dimineata, nu va suparati. Un nou studiu arata ca acest lucru este firesc.

Cercetatorii de la Universitatea Duke din Carolina de Nord au descoperit ca femeile au nevoie de mai mult somn decat barbatii. Din nefericire, ele nu reusesc sa doarma suficient, astfel ca sunt agresive, ostile si iritate din cauza ca nu reusesc sa se odihneasca.

Cercetatorii afirma ca cel mai bun lucru pe care poate sa il faca sotul sau partenerul unei femei este sa o convinga sa doarma cateva ore in plus.

Oamenii de stiinta afirma ca femeile sufera mai mult, atat din punct de vedere fizic, cat si mental, daca nu dorm suficient.

Pe langa faptul ca sunt mai predispuse la afectiuni cardiace, depresie si la alte probleme psihologice, femeile care nu dorm suficient prezinta in sange un nivel mai ridicat al factorilor ce favorizeaza formarea cheagurilor ce pot duce la un atac vascular cerebral.

De asemenea, femeiel care nu dorm suficient prezinta un nivel mai ridicat al markerilor de inflamatie, ce indica aparitia unor probleme de sanatate.

Integral pe descopera.ro

Foto: footage.shutterstock.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii