A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1736144799.1833.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce sa consumi catina cu miere: beneficii si indicatii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-02-2015, ora 12:01

De ce sa consumi catina cu miere: beneficii si indicatii

Articol de Cristian Amariei
Catina este o planta ale carei fructe sunt mai putin apreciate decat ar trebui, avand in vedere proprietatile lor antioxidante surprinzatoare. In Orient, catina este folosita de multe secole ca remediu naturist, iar legenda spune ca insusi Ginghis Han isi hranea caii cu aceste fructe inainte de lupta, pentru a-i face puternici.

Ea s-ar putea dovedi a fi o arma folositoare si pentru noi in lupta cu racelile de sezon si nu numai. In combinatie cu inca un ingredient miraculos, mierea, obtinem un remediu care ne va tine departe de antibiotice pentru mult timp.

Afla de ce este recomandat sa consumi catina cu miere si care sunt indicatiile de care trebuie sa tii cont!

Catina cu miere pentru o imunitate de nota 10

Catina este o planta originara din Mongolia si Siberia, cu o rezistenta crescuta la ariditate, dar si la umiditate mare sau temperaturi extreme. Fructul de catina contine peste 190 de compusi nutritionali si de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele. Cu o concentratie a acestui antioxidant de 2500 mg/100g, catina te poate ajuta sa iti cresti considerabil imunitatea. Dincolo de vitamina C, aceasta planta mai contine flavanoizi, caroten, vitamina E si acizi grasi omega 3, 6, 7, 8 si 9. Probabil ca nici nu ai auzit de omega 7 pana acum, insa studiile recente arata ca aceasta substanta este esentiala pentru sanatatea unghiilor, parului si pielii. Ea mai poarta numele de acid palmitoleic si de regula se gaseste in uleiurile de peste. Singurele surse vegetale de omega-7 descoperite pana acum sunt uleiul de Macadamia si catina, in care se gaseste in proportie de 40%.

Sursa: divahair.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii