A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664399.926.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce ouale Kinder sunt ILEGALE in SUA? „Sunt interzise, asa cum sunt si substantele narcotice”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-04-2015, ora 11:23

De ce ouale Kinder sunt ILEGALE in SUA? „Sunt interzise, asa cum sunt si substantele narcotice”

Articol de Madalina Irimia
Ouale Kinder, unele dintre cele mai populare dulciuri din lume, sunt in continuare interzise in SUA. O lege veche din anul 1938 precizeaza ca sunt ilegale toate dulciurile care contin in interior parti necomestibile, ce pot fi usor inghitite de cei mici.

Extrem de populare intreaga lume, ouale Kinder se numara printre dulciurile favorite ale copiilor, mai ales ca in interiorul lor se ascund diverse jucarii mici. si totusi, acest din urma lucru face ca respectivul produs sa fie totusi interzis in Statele Unite ale Americii, scrie Business Insider.

Motivul? O lege veche inca din anul 1938, care precizeaza ca dulciurile care contin in interiorul lor parti necomestibile sunt ilegale.

Din acest motiv, in fiecare an, peste 60.000 de oua Kinder sunt confiscate la granita SUA de catre autoritati, iar amenda pentru introducerea acestor dulciuri in America poate ajunge si la 2.500 de dolari, preciza, de asemenea, un articol din presa de peste Ocean.

„Ouale Kinder sunt interzise, asa cum sunt si substantele narcotice”, a explicat Mike Milne, de la U.S. Customs and Border Protection.Atunci cand descopera produse interzise, ofiterii nostri sunt obligati sa le confiste”, a mai subliniat acesta.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: sua, interzis, oua kinder
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii