ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-09-2014, ora 10:10

De ce nu este bine sa purtati blugi stramti? Iata cum va puneti sanatatea in pericol

Articol de Madalina Irimia
Moda blugilor mulati, foarte stramti, este inca de actualitate, nu doar pentru femei, ci si pentru barbati. Din dorinta de a fi la moda, cei care ii poarta aproape zilnic risca sa aiba serioase probleme de sanatate.

Publicatia britanica The Guardian a prezentat cateva din marile dezavantaje ale acestui tip de blugi, dupa ce mai multe persoane s-au plans ca noul model de iPhone s-a indoit dupa ce a fost tinut mai mult timp in buzunarul pantalonilor.

Nu doar telefoanele au de suferit din cauza acestor blugi. Indiferent ce veti purta in buzunar, se va vedea urat si veti simti si un serios disconfort.

Mai mult, din cauza ca blugii sunt asa de stramti, barbatii care ii poarta pot avea dureri in zona testiculelor, pot face infectii urinare si in timp vor deveni infertili, pentru ca presiunea constanta va scadea calitatea spermei.

Si femeile pot face infectii ale tractului urinar din aceasta cauza.

Oricum, nu oricine arata bine in acest tip de pantaloni. Ei nu avantajeaza persoanele cu genunchi proeminenti sau cu picioare foarte subtiri.

Totodata, jeansii mulati vor impiedica libertatea de miscare, mai ales atunci cand va aplecati sau cand vreti sa mergeti de bicicleta, facand dificila indoirea genunchiului.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: blugi, sanatate, pericol
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii