A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661887.687.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce nu este bine sa bei apa cu gheata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-05-2015, ora 10:52

De ce nu este bine sa bei apa cu gheata

Articol de Madalina Irimia
Vara ai tendinta de a te racori cu un pahar cu apa cu gheata, insa specialistii sustin ca nu este o idee atat de buna. Afla ce se intampla in corpul tau, cand faci asta.

Apa cu gheata poate parea o idee buna in zilele toride de vara, insa pe termen lung, iti afecteaza sanatatea mai mult decat crezi, potrivit dailynutritionnews.com. De cate ori alegi sa faci asta, vasele de sange ti se micsoreaza, iar tractul digestiv devine rigid. in plus, aceasta bautura nu te hidrateaza, asa cum ai crede. Organismul tau se chinuie sa regleze temperatura corpului, in momentul in care bei un pahar de apa cu gheata, in loc sa creeze energie, sa digere alimentele si sa absoarba nutrientii.

Daca tot nu esti convinsa ca nu ar trebui sa bei apa cu gheata, afla ca acest obicei te face mai sensibila in fata racelilor si a bolilor, deoarece iti slabeste sistemul imunitar. Daca iti place sa te racoresti in timp ce mananci sau dupa masa, temperatura apei solidifica grasimile din alimente si le face mai greu de digerat.

Oricat ar fi de cald afara, alege un pahar cu apa la temperatura camerei. Astfel, iti vei hidrata organismul si vei ajuta digestia. Poti, chiar, sa bei cate un pahar cu apa cu lamaie in fiecare dimineata, pentru ca iti face intestinele sa lucreze mai bine.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: apa, gheata, organism
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii