A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719811299.5891.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce e bine sa bei apa cu miere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-11-2014, ora 15:06

De ce e bine sa bei apa cu miere

Articol de Madalina Irimia
Se tot vorbeste despre beneficiile pe care le are apa calduta cu lamaie, insa putini dintre noi stiu ca mierea in combinatie cu apa are efecte miraculoase asupra corpului. Afla despre ce este vorba.

Te ajuta sa slabesti

Nutritionistii sustin ca persoanele care beau apa cu miere isi mentin sub control poftele alimentare, ceea ce implica automat un consum mai mic de calorii. De asemenea, apa cu miere ajuta la refacerea tesuturilor corpului si stimuleaza arderea depozitelor de grasime.

Usureaza simptomele artritei

Un studiu recent realizat de cercetatorii din Copenhaga arata ca pacientii care au consumat in mod constant apa cu miere, nu au mai acuzat dureri articulare atat de puternice, spre deosebire de perioadele in care urmau doar tratamentele clasice pentru combaterea artritei.

Combate oboseala cronica

Daca bei in mod constant un pahar cu apa in care ai adaugat o jumatate de lingurita de miere, te poti reface dupa o perioada solicitanta atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Dupa numai o saptamana, vei observa ca esti mult mai energica si mai flexibila.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro
Foto: realitatea.net
     
Tag-uri: apa, miere, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii