A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758844.6759.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce cosmetice ai nevoie in geanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-07-2014, ora 15:32

De ce cosmetice ai nevoie in geanta

Articol de Madalina Irimia

Tenul straluceste? Ti s-a intins machiajul? Pentru astfel de situatii ai nevoie de o trusa de cosmetice de urgenta pe care sa o ai in geanta tot timpul. Iata de ce ai nevoie pentru a te simti bine pe tot parcursul zilei.

Trusa de fard

O trusa cu doua-trei nuante de fard cat mai naturale este intotdeauna binevenita in geanta. Oricat de perfect este machiajul pe care-l realizezi dimineata, pe parcursul zilei este nevoie de mici retusuri. In plus, trusele de farduri au si oglinda, care te va ajuta sa pastrezi un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei sau sa aranzeji firele rebele.

Baton corector

Batonul corector este necesar, deoarece inlocuieste cu succes alte cosmetice precum fondul de ten, pudra compacta sau crema corectoare. Un cos nedorit poate aparea, mai ales vara cand tenul transpira excesiv, iar praful poate irita pielea si cel mai bun mod de a-l camufla este corectorul. Anumite batoane corectoare au proprietatea de a trata cosurile, grabind uscarea si vindecarea lor.

Ruj hidratant

Un ruj sau un balsam de buze hidratant este la fel de util ca si restul produselor cometice. De fiecare data cand iti simti buzele uscate, scoate rujul din geanta si aplica un strat subtire, intr-o nuanta discreta.

Daca nu folosesti ruj, balsamul este indispensabil, deoarece protejeaza impotriva efectelor daunatoare din mediul extern: soare, praf, impuritati. Este bogat in ingrediente nutritive si pune in valoare stralucirea naturala a buzelor.

Servetele umede

Mainile sunt cele mai expuse bacteriilor din mediul exterior. Servetelele umede nu confera doar protectie, ci si o stare de revigorare si de confort, mai ales in zilele calduroase de vara. In plus, sunt utile atunci cand nu ai acces la apa si sapun.

Gelurile antibacteriene sunt si ele utile si confera protectie datorita continutului de etanol din compozitie, lasand totodata pielea fina si curata.

Crema de maini

Pentru a evita deshidratarea pielii mainilor foloseste de mai multe ori pe zi o crema hidratanta. Aceasta protejeaza pielea impotriva imbatranirii. Cremele bogate in vitamine, aloe vera, musetel sau galbenele sunt printre cele mai eficiente. Lasa pielea fina, catifelata si ofera un parfum placut, discret.

Sursa: lyla.ro

Foto: perfecte.ro

     
Tag-uri: cosmetice, geanta, femeie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii