A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674931.6607.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce corpurile noastre stocheaza mai multa grasime atunci cand mancam noaptea?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-02-2014, ora 16:05

De ce corpurile noastre stocheaza mai multa grasime atunci cand mancam noaptea?

Articol de Cristian Amariei

Un nou studiu arata legatura dintre ritmul circadian si activitatea insulinei. Descoperirile sugereaza ca perturbarea ritmului circadian poate duce la obezitate si cresterea riscului de aparitia a diabetului si a bolilor de inima.

In ultimii ani, un numar de studii realizate atat pe oameni cat si pe animale au gasit o serie de legaturi intre activitatile ceasului biologic si diferite aspecte ale metabolismului, procesele fizice si chimice care asigura energia si produc, mentin si distrug tesuturi.

Oamenii de stiinta banuiau ca aceste variatii ar fi cauzate ca raspuns la insulina, unul dintre cei mai importanti hormoni metabolici. Cu toate acestea, nimeni nu a reusit sa determine daca insulina urmeaza un ciclu de 24 de ore, sau ce se intampla atunci cand ritmul circadian este intrerupt. Acum, oamenii de stiinta de la Universitatea Vanderbilt au realizat un studiu care stabileste clar legatura dintre obezitate si consumul de alimente noaptea, obicei care perturba ritmul circadian.

Integral pe descopera.ro

Foto: buzzle.com

     
Tag-uri: grasime, mancare, noapte
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii