A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829092.9273.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce au plecat, CU ADEVARAT, marile vedete de la PRO TV?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-05-2014, ora 13:00

De ce au plecat, CU ADEVARAT, marile vedete de la PRO TV?

Articol de Cristian Amariei

PRO TV a fost mai bine de zece ani raiul vedetelor TV, salariile fiind aproape triple fata de rivalii lor din Antena 1. Iata insa ca de anul trecut, dupa plecarea tatucului PRO TV Adrian Sarbu si inscaunarea noului director, lucrurile s-au schimbat brusc, cu scopul de a reduce drastic datoriile postului, evaluate la trei milioane de euro. Printre masurile radicale luate de actuala conducere se numara excluderea unor productii celebre, dar si micsorarea salariilor cu 45%.

Vedete de calibru precum Stefan Banica jr, Loredana Groza, Horia Brenciu si Nicoleta Luciu si-au luat talpasita din PRO TV odata cu venirea la putere a noii conduceri, pusa pe reduceri drastice de cheltuieli.

Nici nu-i de mirare, in conditiile in care fostul sot al Andreei Marin castiga 120.000 de euro pe sezon la “Dansez pentru tine”, iar acum trebuia sa se multumeasca cu vreo 65.000 de euro.

Integral pe libertatea.ro

Foto: click.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii