ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-05-2014, ora 16:35

“De ce au barbatii sfarcuri?” si “De ce m-am insurat?”. Topul celor mai BIZARE cautari pe Google

Articol de Cristian Amariei

Specialistii in SEO de la firma australiana Search Factory au realizat o analiza in care incearca sa afle ce cauta oamenii pe Google. Iar surpriza a fost una de proportii. Cele mai multe cautari vizeaza probleme cel putin inedite.

Potrivit rezultatelor studiului, citate de GadgetReport.ro, printre cele mai accesate cautari sunt cele vizeaza existenta lui Mos Craciun, cu 60.500 de cautari/luna si intrebari “existentiale” de genul “De ce m-am casatorit?”, cu 40.500 cautari/luna. Iar alti 18.000 de oameni se intreaba, in medie, in fiecare luna “De ce au barbatii sfarcuri?”

Topul cautarilor bizare de pe Google mai include, la loc de cinste, “Cum sa castigi la loterie?”, cu 60.500 de cautari/luna si intrebarea absolut bulversanta “Cum folosesti Google”, cu 5500 cautari.

Studiul arata, pe de alta parte, ca printre cele mai cautate vedete de pe Google se afla, la loc de cinste, controversata Lady Gaga.

135.000 de oameni s-au aratat interesati de fotografii cu celebra cantareata dezbracata la pielea goala, iar 18.100 au vrut sa afle daca Lady Gaga este barbat.

Ce alte cautari vizare au facut utilizatorii pe Google aflati de pe GadgetReport.ro

Foto: guardianlv.com

     
Tag-uri: top, cautari, Google
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii