A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755352.9184.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce are nevoie intr-o relatie, in functie de zodia lui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-03-2014, ora 11:00

De ce are nevoie intr-o relatie, in functie de zodia lui

Articol de Madalina Irimia

Descopera care sunt principalele nevoi ale iubitului tau intr-o relatie, in functie de zodia lui. Vezi ce isi doreste cel mai mult de la tine.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Iubitul tau din zodia taurului are nevoie de liniste, armonie si relaxare in relatie ca sa se poata bucura alaturi de tine de toate placerile vietii. Invata sa-l rasfeti, sa-i oferi mese delicioase si clipe de tandrete si cu siguranta te va iubi din ce in ce mai mult.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativul din gemeni se plictiseste repede, iar rutina este un adevarat chin pentru el. De aceea are nevoie de tot felul de schimbari si activitati interesante intr-o relatie ca sa-si pastreze interesul. Fii pregatita pentru actiune, socializare, calatorii si evenimente interesante daca vrei sa fie pentru totdeauna alaturi de tine.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Barbatul din rac are nevoie de multe dovezi de afectiune intr-o relatie, dar si de stabilitate. Asigura-te ca se poate baza intotdeauna pe tine, ca esti un sprijin important pentru el si, mai ales, ca ii poti oferi un camin plin de iubire si intelegere.

Leu (22 iulie - 22 august)

Barbatul din leu simte nevoia sa se mandreasca cu femeia care ii este alaturi. De aceea, este foarte important sa ai grija de tine, sa incerci sa arati cat mai bine, sa-ti pui frumusetea in valoare, astfel incat el sa fie extrem de incantat ca esti iubita lui!

Integral pe eva.ro

Foto: newgen.nithyananda.org

     
Tag-uri: cuplu, zodii, relatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii