A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758716.2711.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce are nevoie aceasta femeie de operatii estetice de 17.000 de dolari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-05-2014, ora 05:29

De ce are nevoie aceasta femeie de operatii estetice de 17.000 de dolari

Articol de Madalina Irimia

O femeie din Australia a aflat de la chirurgii plasticieni in urma unui experiment ca are nevoie de operatii estetice de 17.000 de dolari.

In varsta de 24 de ani, Phoebe Hooke este o ziarista la revista pentru femei Cleo. Aceasta a aratat cu ajutorul unui experiment, cat de lipsita de scrupule este lumea chirurgiei plastice, scrie www.news.com.au

Dupa ce a vizitat o serie de plasticieni, medicii i-au spus ca ar putea ajunge cu adevarat frumoasa daca si-ar face operatii estetice in valoare de 17.000 de dolari.

"Nasul tau iese prea mult in evidenta" i-a spus primul medic pe care l-a vizitat recomandandu-i o operatie de reducere a lui. Au urmat injectii cu botox, ridicarea pometilor si a sprancenelor.

Concluzia ei? Daca o femeie nu are defecte fizice, ideea ar fi ca, atunci cand nu este sigura pe modul in care arata, medicii plasticieni sa o indrume catre un psiholog si nicidecum sa-i propuna o puzderie de operatii lipsite de necesitate si care o fac sa arunce banii pe geam.

Editorii revistei au fost de acord sa dea in vileag "lacomia" chirurgilor plasticieni, ingrijorati de faptul ca 700.000 de femei din Australia cu varste intre 18-29 de ani au apelat la operatii de "intinerire".

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii