A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664092.9883.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce acte ai nevoie pentru inscrierea copilului la scoala sau la gradinita si cat te costa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-09-2013, ora 14:49

De ce acte ai nevoie pentru inscrierea copilului la scoala sau la gradinita si cat te costa

Articol de Madalina Irimia

Analizele necesare pentru inscrierea copiilor in colectivitati sunt efectuate gratuit, iar medicii de familie elibereaza documentele necesare fara taxa, a anuntat, marti, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Potrivit CNAS, eliberarea documentelor medicale pentru copii se face gratuit de catre medicii de familie, in conformitate cu prevederile legale ale Contractului-Cadru si normelor de aplicare ale acestuia.

"Chiar daca parintii nu sunt asigurati, copiii pana la 18 ani beneficiaza in mod gratuit de documentele mentionate. Si tinerii cu varste intre 18 ani si 26 de ani, care sunt elevi sau absolventi de liceu, pana la inceperea anului universitar (dar nu mai mult de trei luni), ucenici sau studenti si nu realizeaza venituri din munca, au dreptul la aceste analize gratuite", a precizat conducerea CNAS, intr-un comunicat de presa.

Analizele necesare pentru inscrierea copiilor in colectivitate sunt efectuate pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie, a precizat sursa citata.

De asemenea, medicii de familie acorda gratuit scutirile medicale si actele necesare copiilor aflati in plasament din cadrul sistemului de asistenta sociala si protectia copilului.

Sursa: mediafax.ro

Foto: copilul.ro

     
Tag-uri: copil, scoala, analiza
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii