ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-05-2016, ora 11:33

De ce Kate si William nu se tin niciodata de mana in public

Articol de Cristian Amariei
Kate Middleton (34), ducesa de Cambridge, si sotul ei, printul William (33), formeaza un cuplu admirat de milioane de oameni de pe intreaga planeta. Cu toate acestea, si in ciuda faptului ca au doi copii impreuna, Kate si William nu pozeaza niciodata tinandu-se de mana sau tradand gesturi de afectiune. Iata care este motivul!
Poate ca ai remarcat si tu faptul ca ducele si ducesa de Cambridge nu apar niciodata in public tinandu-se de mana. Mai mult decat atat, la fiecare aparitie oficiala, Kate si William par ca pastreaza o distanta considerabila intre ei, in ciuda faptului ca relatia lor merge bine.

Motivul pentru care Kate si William nu se tin de mana in aparitiile publice
Recent, cuplul regal a participat la o vizita oficiala in Bhutan, iar cei doi s-au pozat pe parcursul unei excursii catre un templu celebru, intr-un cadru natural, relaxat. si de aceasta data Kate si William au evitat gesturile de afectiune, tinandu-se mai degraba prieteneste in brate, insa stand mult mai aproape unul de celalalt, comparativ cu evenimentele in cadru oficial.
Motivul pentru care ducele si ducesa de Cambridge nu se tin de mana sau nu se saruta la aparitiile publice este, de fapt, unul foarte simplu – cei doi reprezinta Casa Regala a Marii Britanii, iar in timpul aparitiilor in public, ca reprezentanti oficiali, protocolul nu ii lasa sa-si arate afectiunea unul fata de celalalt. Asta nu inseamna ca, intr-un cadru mai putin oficial, ei nu fac asta.

Cel mai probabil, regulile de protocol sunt structurate astfel incat – in functie de importanta evenimenului – Kate si William trebuie sa respecte o anumita conduita.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii