A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816693.5135.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De cati pompieri este nevoie pentru a salva o veverita?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2013, ora 05:00

De cati pompieri este nevoie pentru a salva o veverita?

Articol de Madalina Irimia

Sapte pompieri au intervenit pentru a salva o veverita, care ramasese blocata intr-un helesteu. Un rezident din Hertfordshire, Anglia, a apelat ingrijorat pompierii si le-a spus ca simpaticul animal cazuse in apa si nu mai putea iesi.

Obisnuiti cu accidente stradale grave si cladiri in flacari, pompierii nu au ezitat si au pornit spre locul cu pricina echipati corespunzator. Ei au folosit o scara drept "punte" catre veverita care se afla pe o insulita si nu dupa mult timp aceasta a tasnit din iarba si a sarit intr-un loc sigur.

La un moment dat, un pompier chiar a intrat in apa pentru a incheia cu bine misiunea.

Pompierii au intervenit pentru ca cel care ii apelase la 999 le-a spus initial ca in apa se aflau si persoane. Un purtator de cuvant a declarat ca daca pompierii ar fi stiut de la inceput ca era vorba doar despre o veverita, ar fi anuntat organizatia engleza pentru protectia animalelor.

Dupa ce stirea a devenit viral si pe Twitter, parerile impartite ale internautilor au fost exprimate prin comentarii de tipul "veveritele pot inota" sau "este vorba doar de o scara si de cateva minute din timpul cuiva...". Altcineva a precizat ca aceasta "melodrama" a fost un exercitiu bun, care le-a adus si publicitate pompierilor, dar ca daca in timp ce ei salvau veverita ar fi avut loc un accident care chiar necesita implicarea lor, micuta "Tufty" ar fi trebuit sa inoate rapid.

Sursa: apropo.ro

Foto: dailymail.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii