A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664157.9995.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De Craciun, in acest an, se poarta reclamele de suflet: Dupa „Omul de pe luna”, clipul unui supermarket topeste inimile - VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-12-2015, ora 14:14

De Craciun, in acest an, se poarta reclamele de suflet: Dupa „Omul de pe luna”, clipul unui supermarket topeste inimile - VIDEO

Articol de Madalina Irimia
O reclama de Craciun lansata de un lant de supermarket german topeste inimile, in intreaga lume.

Similar cu emotionantul "Omul de pe Luna" lansat de lantul de magazine John Lewis, clipul are ca tema centrala un batran singur de Craciun.

Potrivit The Independent, dupa ce urmaresti videoclipul, chiar se poate pune intrebarea daca in acest an de Craciun reclamele sunt mai emotionante ca niciodata.

Pe scut, bunicul este vazut cum isi face cumparaturi si cum petrece apoi singur Craciunul, copiii sai fiind prea ocupati ca sa mai ajunga si pe la casa parineasca.

Anii trec, scuzele raman, pana intr-o zi cand anuntul mortii sale le zguduie tuturor vietile. Continuarea filmuletului este intr-adevar una care merita urmarita.

Abia lansata, reclama supermarket-ului a ajuns viral pe retele de socializare, multi recunoscand deschis ca au plans cand au vazut-o.

Sursa: mediafax.ro
     
Tag-uri: reclama, emotii, craciun
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii