A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817789.2392.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

David Cameron demisioneaza din functia de membru al Parlamentului britanic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
13-09-2016, ora 12:07

David Cameron demisioneaza din functia de membru al Parlamentului britanic

Articol de Madalina Irimia
David Cameron, fostul premier al Marii Britanii, a declarat luni ca demisioneaza din functia de membru al Parlamentului, punand capat carierei sale politice, la doar cateva saptamani dupa ce britanicii au votat in cadrul unui referendum parasirea Uniunii Europene de catre tara lor, informeaza Reuters.

Cameron, care a ajuns la putere in anul 2010, a declarat ca l-a informat pe actualul premier Theresa May in legatura cu decizia sa.

"M-am gandit la asta indelung pe parcursul verii si am decis ca cel mai bun lucru pe care il pot face este sa demisionez din functia de membru al Parlamentului din partea orasulului Witney", a declarat acesta pentru postul de televiziune BBC.

"Din punctul meu de vedere, in politica de astazi si avand in vedere circumstantele demisiei mele, nu este cu adevarat posibil sa fii un deputat eficient in conditiile in care ai fost premier", a declarat acesta.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii