A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834604.7321.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

David Cameron, GAFA de NEIERTAT: ce a spus despre REGINA ELISABETA a II-a. Nu stia ca e inregistrat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-09-2014, ora 16:08

David Cameron, GAFA de NEIERTAT: ce a spus despre REGINA ELISABETA a II-a. Nu stia ca e inregistrat

Articol de Cristian Amariei
Premierul britanic David Cameron a rasuflat usurat dupa esecul referendumului de independenta din Scotia. Dar tot a comis o gafa colosala. Aflat la New York pentru Adunarea Generala a ONU, liderul de la Londra a fost auzit facand comentarii total nepotrivite la adresa reginei Elisabeta a doua. "A tors ca o mata cand i-am anuntat rezultatul", a spus premierul intr-o conversatie privata surprinsa de jurnalistii cu urechea fina si microfoanele pornite.

Intr-o atitudine total nediplomatica, ba chiar grosolana pentru un lider mondial, David Cameron i-a povestit fostului primar al New Yorkului ce reactii a starnit la Palatul Regal rezultatul referendumului din Scotia.

"Ca premier al Regatului Unit mi-am luat o piatra de pe inima cand am sunat-o pe Maiestatea sa Regina si i-am spus ca regatul ramane unit. A fost mare lucru. A tors ca o pisica la celalalt capat al firului".

Comentariile neelegante, facute intr-un cadru public si in fata unei gazde din strainatate, au pus Downing Street intr-o pozitie jenanta. Totusi purtatorul de cuvant al Guvernului de la Londra nu a vrut sa comenteze cazul. De la orice declaratii s-a abtinut si Casa Regala.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii