A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664805.0956.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Darius Valcov, audiat la DNA. Procurorii cer arestarea fostului ministru de Finante
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-03-2015, ora 11:28

Darius Valcov, audiat la DNA. Procurorii cer arestarea fostului ministru de Finante

Articol de Madalina Irimia
Darius Valcov, fostul ministru de Finante, a fost audiat, din nou, luni dimineata, la DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si luare de mita, transmite Realitatea TV.

Darius Valcov, fostul ministru de Finante, a fost audiat, luni dimineata, la DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si luare de mita in perioada in care era primar al orasului Slatina.

Procurorii DNA cer arestarea fostului ministru de Finante. in acest sens, senatorii vor decide daca fostul primar al orasului Slatina poate fi retinut si arestat.

La intrarea in sediul DNA, Darius Valcov nu a facut nicio declaratie.

Potrivit procurorilor anticoruptie, in anul 2009, Theodor Berna, administratorul SC Tehnologica Radion, l-a contactat pe Valcov, in calitate de primar al municipiului Slatina, caruia i-a propus ca, in schimbul oferirii sprijinului in influentarea factorilor de decizie din cadrul autoritatii contractante, in vederea castigarii unor licitatii de lucrari pentru obiective situate in municipiul Slatina, orasele Scornicesti, Piatra Olt si Draganesti, sa ii dea 20% din valoarea sumelor incasate (fara TVA), conform contractelor de executie a respectivelor lucrari.

Ca urmare a intelegerii cu omul de afaceri, Darius Valcov ar fi primit, in perioada 2010-2013, aproximativ doua milioane de euro, o parte din aceasta suma fiind primita in mod direct, in numerar, iar suma de 2.480.000 lei a primit-o prin intermediul unor firme.

Pe 19 martie, seful DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut sesizarea Senatului pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a lui Darius Valcov.

Foto: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii