A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834944.4086.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Darius Valcov: „Sunt nevinovat. Demisia mea este un gest cat se poate de normal”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
16-03-2015, ora 09:15

Darius Valcov: „Sunt nevinovat. Demisia mea este un gest cat se poate de normal”

Articol de Cristian Amariei
Darius Valcov a declarat, duminica seara, ca demisia sa din functia de ministru al Finantelor reprezinta un gest normal, pentru a nu afecta imaginea Guvernului.

"Vineri seara l-am sunat pe domnul premier si i-am spus ca vreau sa am o discutie cu dumnealui pentru a-i prezenta demisia, dumnealui a spus sa avem o intalnire duminica, cand se intoarce in Bucuresti si azi la pranz am avut intalnire si i-am prezentat demisia. Chiar si in situatia actuala, in care nu mi-a fost adusa la cunostinta calitatea de inculpat, demisia mea reprezinta, consider eu, un gest cat se poate normal in astfel de circumstante, pentru a nu afecta in niciun fel imaginea Guvernului si a Romaniei", a declarat Darius Valcov la Antena 3.

El a spus ca premierul l-a rugat sa finalizeze procedurile legate de Codul fiscal si de Codul de procedura fiscala, lucru pe care l-a acceptat.

"Premierul m-a rugat sa finalizez procedurile legate de Codul fiscal si de Codul de procedura fiscala, lucru pe care l-am acceptat. E o procedura destul de complicata, se semneaza de ministru, ele sunt trimise spre avizare, ar trebui retrase de la avizare si pusa o alta semnatura in cazul in care, sa spunem, de maine ar intra demisia in vigoare", a precizat Valcov.

In ceea ce priveste audierea de la DNA, Darius Valcov a spus ca a fost citat printr-un mesaj, in timp ce se afla la o emisiune televizata, iar citatia i-a fost prezentata la iesirea din studio.

"Mi s-a prezentat citatia la iesirea dintr-un studio. Am fost citat printr-un mesaj in timpul emisiunii. Am fost vineri sa dau o declaratie in fata procurorilor, acolo mi-am sustinut nevinovatia, urmand ca mai departe sa cunoastem despre ce denunt este vorba. Mi s-a luat o declaratie, care a durat o jumatate de ora si am plecat acasa. Sunt afectat, este vorba de munca depusa la minister, la Parlament. Sunt nevinovat", a conchis Darius Valcov.

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, ca ministrul Finantelor, Darius Valcov, i-a prezentat la pranz demisia.

"Am discutat duminica la pranz cu domnul Valcov care mi-a inaintat, bineinteles, demisia domniei sale. I-am spus insa sa continue lucrarile la noul Cod fiscal, pe care el il cunoaste cel mai bine. (...) Am vorbit dupa-amiaza, seara si cu presedintele", a declarat Ponta la Romania Tv.

Premierul a mai spus ca asteapta ca Valcov sa termine proiectul de Cod Fiscal.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii