A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719647960.5794.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Danone: Produsele sunt sigure pentru consum; continutul de aflatoxina, sub limita europeana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-03-2013, ora 17:34

Danone: Produsele sunt sigure pentru consum; continutul de aflatoxina, sub limita europeana

Articol de Cristian Amariei

Iaurturile si smantana retrase de pe rafturile magazinelor sunt sigure pentru consum, continutul de aflatoxina fiind sub limita europeana, au anuntat joi reprezentantii Danone Romania.

"In paralel cu retragerea preventiva a unor produse de pe piata, Danone Romania a trimis de asemenea mostre ale acestora spre analiza unui laborator european acreditat. Rezultatele primite marti de la acest laborator confirma ca produsele au un continut de aflatoxina sub limita europeana si, ca urmare, sunt sigure pentru consum", se arata intr-un comunicat al procesatorului.

'Dupa alerta nationala referitoare la aflatoxina, Danone Romania a implementat masuri suplimentare si voluntare de auto-control fata de obligatiile legale de monitorizare si control si planul aferent validat de autoritati, inclusiv achizitia unui echipament propriu de testare a continutului de aflatoxina. Niciun lapte pentru care exista suspiciunea unui continut de aflatoxina peste norme nu este acceptat in fabrica', se precizeaza in comunicat.

Directorul general al Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui(APRIL), Dorin Cojocaru, a declarat marti pentru AGERPRES ca Danone Romania a decis retragerea de pe piata a unei cantitati importante de produse pentru protejarea imaginii, desi concentratia de aflatoxina din acestea ar putea fi in limitele permise de legislatie.

Integral pe agerpres.ro

Foto: incont.ro

     
Tag-uri: iaurt, Danone, aflatoxina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii