A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719647842.857.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Daniel Constantin: Programul "Cornul si laptele" nu se va opri, cu siguranta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
22-03-2013, ora 14:27

Daniel Constantin: Programul "Cornul si laptele" nu se va opri, cu siguranta

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, joi, ca program actual "Cornul si laptele" cu siguranta nu se va opri, precizand totodata ca astfel de programe vor fi regandite, pentru ca produsele sa ajunga "unde este mai mare nevoie de ele".

Intrebat despre viitorul programului "Cornul si laptele", joi, intr-o conferinta de presa, Constantin a spus ca a avut o discutie pe acest subiect cu premierul Victor Ponta.

"Nu se va opri programul actual, cu siguranta, dar poate ca vom regandi astfel de programe sa ajunga acolo unde este nevoie mai mare de ele. Ma refer la copiii care au cu adevarat nevoie. Sunt cazuri in care, intr-adevar, sunt scoli probabil, izolate, cazuri izolate, in care laptele nu se consuma, se arunca. Atunci, cred ca e bine sa ne orientam astfel, incat sa valorificam tot laptele" , a spus ministrul Agriculturii.

Premierul Victor Pontaa declarat, marti, ca Guvernul intentioneaza sa renunte la programul "Cornul si laptele", iar banii folositi vor fi directionati catre programele after-school, care ar putea intra in aplicare din toamna.

"Vreau aceiasi bani sa incercam sa-i folosim la ceva mai util, de exemplu la after-school, pentru ca in acest moment sunt copii care intr-adevar au nevoie si vin la scoala si e bine pentru parinti - vorbesc de cei din familii modeste, unde programul isi atinge scopul - si sunt foarte multi copii care nu mananca nici cornul respectiv, nu beau laptele, il arunca, il irosim absolut degeaba" , a spus Ponta.

Premierul a mai precizat ca un program "mai tintit" pentru cei care au nevoie de ajutor, precum cel de after-school, ar fi mai potrivit a fi finantat de la bugetul de stat.

Sursa: mediafax.ro

Foto: qmagazine.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii