A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727677234.0942.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dana Rogoz va juca intr-un film cu Matt Damon si Christoph Waltz
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
19-11-2012, ora 15:13

Dana Rogoz va juca intr-un film cu Matt Damon si Christoph Waltz

Articol de Madalina Irimia

Blogul Danei Rogoz a implinit doi ani, iar momentul nu a trecut nemarcat. Special pentru utilizatorii ei, Dana a postat cu aceasta ocazie o fotografie impreuna cu Christoph Waltz, alaturi de care joaca in filmul "The Zero Theoreme".

Dar suprizele pentru fanii ei nu s-au oprit aici, pentru ca frumoasa blonda s-a pregatit minutios pentru aceasta aniversare.

Am adunat intr-un post 100 de tinute din ultimul an, puse in ordine cronologica. Puteti vedea cum a trecut anul peste mine: cum s-au schimbat anotimpurile, cum m-am schimbat eu, care au fost cele mai importante momente din viata mea, care au fost calatoriile anului. Jur ca pentru mine e un moment foarte emotionant”, a marturisit sincer Dana.

Pentru ca acesta a fost locul ales de ea in care a anuntat ca se va casatori, pentru ca aici au aparut pentru prima data pozele de la nunta ei sau din luna de miere, tot aici Dana Rogoz a ales sa dezvaluie ca va juca in filmul "The Zero Theoreme", regizat de Terry Gilliam, alaturi de nume rasunatoare precum Matt Damon si Christoph Waltz, castigatorul premiului Oscar pentru rolul din "Inglorious Bastards".

"Nu pot sa va spun cat de fericita am fost cand am primit telefon ca am luat casting-ul. Sincer, nici nu am vrut sa-mi fac sperante. Eu m-as fi simtit oricum privilegiata si doar sa pot asista la o zi de filmare, sa pot sa-i urmaresc din spatele camerei pe acesti artisti. Am inceput sa tip prin casa de fericire cand am aflat ca voi juca", a scris Dana Rogoz pe blogul sau.

Sursa. Apropo.ro

Foto: stiri-ultima-ora.ro, altfg.com

     
Tag-uri: Dana Rogoz, film, actori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii