A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664652.7188.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dan Teodorescu, despre piesa-manifest: „Nu-mi imaginam ca poate provoca atata agresivitate”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-04-2016, ora 10:33

Dan Teodorescu, despre piesa-manifest: „Nu-mi imaginam ca poate provoca atata agresivitate”

Articol de Madalina Irimia
Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, spune ca nu isi imagina ca mesajul "transmis cu atata blandete" din piesa-manifest "Despre Smerenie" poate provoca "atata agresivitate".

"Nu-mi imaginam ca un mesaj transmis cu atata blandete poate provoca atata agresivitate. Le cer iertare celor pe care i-a deranjat ce-am spus. Promit sa spun, si de-acum incolo, exact ce simt si ce cred. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!", a scris pe Facebook Dan Teodorescu.

Formatia Taxi a lansat joi piesa "Despre smerenie", alaturi de 33 de personalitati din lumea muzicii, a teatrului si literaturii, intre care Dan Bittman, Andi Vasluianu, Victor Rebengiuc si Mircea Cartarescu.

Grigore Lese, solist de muzica populara si culegator de folclor, a declarat pentru News.ro ca a cerut sa fie scos din videoclipul trupei Taxi, "Despre smerenie", care este un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului, pentru ca i s-a spus ca mesajul melodiei este despre bisericile de lemn si cultura straveche, nu despre un manifest contra Catedralei.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii