A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830357.8434.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dan Sova, terorizat de purici in inchisoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-12-2015, ora 12:47

Dan Sova, terorizat de purici in inchisoare

Articol de Cristian Amariei
Senatorul Dan Sova este terorizat in inchisoare de purici. Politicianul s-a plans apropiatilor de conditiile din arest si refuza sa manance.

"Se simte sufocat, incatusat. Este agitat, parca nu are aer. Dan Sova spune ca nu suporta mizeria, mirosul si conditiile. Nici sa foloseasca toaleta nu poate. Nu prea mananca, nu doarme, este distrus. A ajuns de nerecunoscut in numai doua saptamani. inca nu a cazut psihic pentru ca are totusi un caracter foarte puternic. A cerut perna, paturi, asternuturi curate. Spune ca acolo este plin de purici. Nu este obisnuit sa traiasca asa. Iubita lui a fost sa il vada, desi are si ea probleme de sanatate, nu este deloc bine", a declarat un apropiat al politicianului pentru Cancan.

Pe 15 decembrie, Dan Sova a fost arestat pentru ca a luat 100.000 de euro spaga pentru a facilita un contract, dar si pentru trafic de influenta. El se afla de atunci in arestul politiei, iar sansele ca avocatul sa iasa dupa cele 29 de zile sunt extrem de mici.

inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, marti, sa admita cererea procurorilor DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive in cazul senatorului Dan Sova.

Instanta a admis propunerea formulata de DNA de prelungire a mandatului incepand cu 3 ianuarie pana la 1 februarie inclusiv, insa decizia nu e definitiva si poate fi contestata.

Totodata, Instanta suprema a respins ca nefondata cererea lui Dan Sova de a fi plasat in arest la domiciliu.

Dan Sova fusese plasat in arest la domiciliu pe 4 decembrie, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta in legatura cu contracte de asistenta juridica de la CET Govora.

Potrivit DNA, in perioada octombrie 2011 — iulie 2014, Dan Sova a pretins sume de bani si a primit in total 100.000 de euro de la o persoana denuntatoare, in schimbul traficarii influentei sale reale pe care o avea pe langa directorul general al CET Govora SA, Mihai Balan, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea de contracte de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna.

Persoanele care s-au aflat incarcerate in Arestul Central al Capitalei au fost mutate la inceputul lunii decembrie, pentru cateva zile, in alte centre de detentie din tara pentru a se face dezinsectie.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii