A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675279.8381.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dan Diaconescu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santaj
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-12-2013, ora 15:45

Dan Diaconescu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santaj

Articol de Cristian Amariei

Dan Diaconescu a fost condmanat la 3 ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca s-a folosit de calitatea sa de la postul OTV pentru a santaja mai multe persoane, scrie EVZ.ro.

Reamintim ca la termenul din 6 decembrie procurorul de sedinta al DNA a cerut instantei Judecatoriei Sectorului 1 condamnarea lui Dan Diaconescu la doua pedepse a cate noua ani de inchisoare pentru doua infractiuni de santaj. Totodata, procurorul a mai cerut pentru Doru Parv o pedeapsa de opt ani de inchisoare, iar pentru Mitrus Ghezea o pedeapsa sapte ani de inchisoare pentru santajarea mai multor persoane prin intermediul unor emisiuni de televiziune realizate de OTV. Procurorul Camelus Paduraru a mai solicitat ca cei trei inculpati sa plateasca, in solidar, 30.000 euro si 42.000 lei primarului comunei Zarand, Ion Florin Mot, suma pe care edilul le-a remis-o acestora in urma santajului exercitat in perioada mai - septembrie 2009.

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii