A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818157.6543.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Daily Mail: "E cea mai scandaloasa rochie de mireasa"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-03-2013, ora 14:01

Daily Mail: "E cea mai scandaloasa rochie de mireasa"

Articol de Madalina Irimia

O emisiune TV din SUA care transforma nuntile intre rromi intr-un spectacol pe micul ecran a adus in fata telespectatorilor "cea mai scandaloasa rochie de mireasa", asa cum a denumit-o Daily Mail.

Intr-un episod aparut la emisiunea "My Big Fat American Gypsy Wedding" a televiziunii TLC, o mireasa, Mellie Stanley, de 23 de ani, a aparut intr-o rochie care i-a scandalizat pe ziaristii britanici de la Daily Mail.

"Nu este aceasta cea mai scandaloasa rochie de mireasa din istorie? O femeie de etnie rroma va merge la altar intr-o rochie roz si plina de cristale care imita desenul leopardului", au scris ziaristii britanici.

Daca acestia sunt sceptici in privinta frumusetii rochiei, mireasa a fost incantata cand a vazut-o. "Am plans, este atat de frumoasa", a spus Mellie, pentru ca mama acesteia sa reactioneze: "Dumnezeule, e superba. Asa trebuie sa arate o adevarata fata de etnie rroma la nunta ei."

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: starcasm.net

     
Tag-uri: rochie, mireasa, culori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii