ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-02-2013, ora 15:30

Dacia Sandero, luata peste picior la Top Gear : “E o masina cu 90 de vaci-putere”

Articol de Cristian Amariei

Cei trei co-prezentatori ai emisiunii Top Gear au luat din nou peste picior Romania si Dacia, spunand ca Sandero are „vaci-putere”, in loc de cai-putere.

Am vesti proaste. Dacia are numele gresit. Ati vazut reclamele de la TV? Isi tot spun ‘Dacea’ in loc de Dacia”, a spus James May, care practic i-a ridicat mingea la fileu lui Jeremy Clarkson.

Nu e singura problema a celor de la Dacia. Citeam in ziare ca Sandero are 90 de cai-putere. Dar, avand in vedere ce se intampla in ultimul timp, de unde stim ca nu e vorba de vaci-putere?”, a comentat cel mai controversat dintre prezentatorii Top Gear.

Aluzie la scandalul carnii de cal vanduta drept carne de vita, gluma a fost gustata de cei trei prezentatori, dar si de public.

Abatoarele alea de unde provine carnea de cal sunt in Romania, aparent. Noi am fost in Romania si am vazut multi oameni in carute cu vaci si cai”, a mai spus Clarkson. De precizat, insa, ca afirmatia britanicului privind abatoarele din Romania nu este corecta. „Da, toti fermerii se plangeau ca trebuie sa-si mulga caii”, a adaugat imediat si Richard Hammond.

Concluzia i-a apartinut tot lui Clarkson: „Deci am stabilit, Sandero e o masina cu 90 de vaci-putere”.

Sursa: gandul.info

Foto: manager.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii