A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818842.2524.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Daca te angajezi la noi, te premiem din start" O firma din Romania cauta cu disperare angajati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-06-2014, ora 14:54

"Daca te angajezi la noi, te premiem din start" O firma din Romania cauta cu disperare angajati

Articol de Cristian Amariei

O compania privata care are o fabrica la Dej, judetul Cluj, cauta cu disperare 800 de angajati, si nu gaseste. Directorul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj, sustine ca fabrica de la Dej aduce muncitori si de la 100 de kilometri.

Potrivit EVZ.ro, daca treci prin satele din nord vestul judetul Cluj, pe fiecare stalp de electricitate sunt lipite afise pe care cu litere foarte mari si rosii se poate citi, din goana masinii, "Bonus angajare - 200 de lei brut".

In satele din comuna Panticeu, pe toti stalpii au fost lipite afise prin care localnicii sunt informati ca se pot angaja la fabrica de piese auto Fujikura din Dej, "pe un salariu de incadrare de 850 de lei, tichete de masa pentru fiecare zi lucratoare, bonus de prezenta, de calitate si de productie, transport gratuit".

Doritorii mai erau anuntati ca interviurile vor avea loc la sediul comunei Panticeu. Desi multi cred ca a fost bataie pe viata si pe moarte pentru locurile anuntate lucrurile nu au stat asa.

La ora fixata, la interviu au venit doar patru localnici din care trei au fost angajati, pe loc, in timp ce al patrulea a fost respins. Mai multe aici.

Foto: aia-arizona.org

     
Tag-uri: job, fabrica, Dej
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii