A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661627.1874.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Daca o va insela ii va da 350 de milioane de dolari. Ce vedeta a acceptat asta fara sa clipeasca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-02-2013, ora 16:17

Daca o va insela ii va da 350 de milioane de dolari. Ce vedeta a acceptat asta fara sa clipeasca

Articol de Madalina Irimia

Dupa ce au tinut prima pagina a ziarelor in urma divortului, sotul cedand o mare parte din averea sa, iata ca exista sanse pentru o impacare fabuloasa.

El a fost cel mai bun sportiv din lume, iar ea un model de succes. S-au vazut, s-au placut si s-au casatorit. Cand totul parea perfecte in viata lor, Elin a aflta ca sotul ei a inselat-o. Si nu o data, ci de mai multe ori cu vedete din filmele pentru adulti.

La aflarea acestei vesti, blonda a cerut divortul si o mare parte din averea considerabila a sotului: 110 milioane de dolari.

De curand, cei doi s-au intalnit la un eveniment sportiv la care participau copiii lor.

Elin Nordegren se pare ca inca mai are sentimente prentru fostul sot si este dispusa sa-l ierte si chiar sa se casatoreasca din nou cu el.

De data asta, modelul si-a luat masuri de precautie. Isi obliga sotul sa semneze un contract prenuptial care are o clauza menita sa o linisteasca pe sotie: daca va fi inselata, Tiger Woods trebuie sa-i plateasca nici mai mult nici mai putin de 350 de milioane de dolari.

Se pare ca Tiger Woods ar fi acceptat aceasta clauza fara sa clipeasca. Cei doi vor stabili in perioada urmatoare data la care urmeaza sa aiba loc a doua nunta. Cei doi divortasera in 2010 dupa un scandal monstru.

Sursa: acasatv.ro

Foto: abclocal.go.com, people.com, latinospost.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii