A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720476229.9135.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Da este insarcinata! Cum arata vedeta din "Ingerii lui Charlie" (FOTO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
25-06-2012, ora 13:47

Da este insarcinata! Cum arata vedeta din "Ingerii lui Charlie" (FOTO)

Articol de Madalina Irimia

Drew Barrymore, care s-a casatorit la inceputul lunii iunie cu logodnicul ei, Will Kopelman, este insarcinata si nu se sfieste sa arate asta, chiar daca nu a confirmat oficial sarcina.

Actrita in varsta de 37 de ani a fost surprinsa de fotografi iesind dintr-un salon de

pedichiura, iar sarcina vedetei este evidenta, scrie dailymail.co.uk.

Drew Barrymore a purtat o pereche de pantaloni negri si un tricou negru mulat, care i-a lasat la vedere burtica de gravida. Alegerea tinutei a fost complet opusa fata de cele purtate anterior pe parcursul acestei luni, cand actrita s-a imbracat cu bluze sau rochii largi, care ascundeau presupusa sarcina.

La nunta cu Will Kopelman, cea de-a treia nunta a actritei americane, au participat circa 200 de invitati, printre care s-au numarat colega ei de platou din seria "Ingerii lui Charlie" Cameron Diaz, actrita Reese Witherspoon si actorul de comedie Jimmy Fallon.

Will Kopelman a cerut-o de sotie pe actrita americana de Craciun si, potrivit unei surse, niciunul dintre cei doi parteneri nu era la curent in acel moment cu existenta bebelusului care se va naste anul acesta.

Drew Barrymore a mai fost casatorita cu actorul de comedie Tom Green, in perioada iulie 2001 - octombrie 2002, si cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, in perioada martie 1994 - februarie 1995.

Drew Barrymore, in varsta de 37 de ani, este actrita si producatoare de film, ea aparand pentru prima oara in fata camerelor de filmat pe cand avea doar 11 luni. Barrymore a debutat in cinematografie in 1980, in filmul "Eveniment periculos/ Altered States", castigandu-si celebritatea cu rolul din "E.T." si devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior sa isi dezvolte cariera actoriceasca cu roluri de comedie. Dupa o serie de filme mai putin cunoscute, Drew Barrymore a aparut in cateva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Ingerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" si "Despre barbati si nu numai". A castigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Detinatoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a aparut pe coperta revistei People, in numarul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

Sursa: mediafax.ro

Foto: hepta

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii