A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664535.6186.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DRONA BIG BROTHER: Vede ce telefon ai de la 5.000 de metri altitudine
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-01-2013, ora 15:49

DRONA BIG BROTHER: Vede ce telefon ai de la 5.000 de metri altitudine

Articol de Madalina Irimia

Armata Statelor Unite a creat o camera video atat de avansata incat poate detecta simultan toate obiectele care se misca intr-un oras de mici dimensiuni.

Sistemul ARGUS-IS poate detecta obiecte cu dimensiuni de pana la 15 centimetri si este alcatuit din 368 de senzori foto. ARGUS-IS poate fi instalat pe drone fara pilot si poate monitoriza, de la o altitudine de 5.000 de metri, suprafete de aproximativ 40 de kilometri patrati, producand o imagine de 1.800 de megapixeli, scrie Daily Mail.

ARGUS-IS trimite imagini video la 15 fps si poate detecta simultan toate obiectele care se misca in aria de 40 de kilometri pe care o monitorizeaza.

Operatorii ARGUS-IS pot deschide pana la 65 de ferestre separate de zoom, care le permit sa vada nu doar miscarile unor oameni aflati la sol, ci si obiectele pe care acestia le au in maini.

Mai mult, ARGUS-IS inregistreaza tot ce filmeaza, iar rezultatul este reprezentat de aproximativ un milion de terabytes stocati in fiecare zi (echivalentul a 5.000 de ore de materiale video high definition).

"Poti astfel sa accesezi baza de date si sa vezi ce s-a intamplat intr-un anumit loc la un moment dat petrecut cu cateva zile in urma", a explicat coordonatorul proiectului, Yiannis Antoniades.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: armata, drona, telefon
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii